Donitrattoria

Välkommen till Italy Donitrattoria Restaurang, där vi tar med både italienska och många andra internationella rätter till Stockholm

Med över 20 års erfarenhet är vårt team av skickliga kockar och vänlig personal dedikerade till att ge dig en oförglömlig matupplevelse.

Vår restaurang ligger i hjärtat av Stockholm och erbjuder en varm och inbjudande atmosfär som är perfekt för alla tillfällen.
Oavsett om du vill njuta av en romantisk middag för två eller en utekväll med vänner och familj, är Italy Restaurang det perfekta valet.
Vår meny innehåller ett brett urval av både italienska och många andra internationella rätter, inklusive förrätter, pasta, grillat kött, fisk, plankstek, pizza, sallad, barnmeny, dessert, öl, dryck och vin. Varje maträtt är noggrant tillverkad med endast de färskaste ingredienserna av högsta kvalitet, vilket säkerställer att varje tugga är full av smak.

Vi ser fram emot att betjäna dig snart!

På Donitrattoria Restaurang är vi stolta över vår exceptionella service och uppmärksamhet på detaljer. Från det ögonblick du kliver in genom våra dörrar kommer du att mötas med ett varmt leende och en välkomnande atmosfär. Vår kunniga personal hjälper dig gärna att välja den perfekta rätten och vinkombinationen för att komplettera din måltid.


Primi

Primi står för den första rätten som serveras under en klassisk fyrarätters italiensk måltid (antipasto, primo, secondo och dolce).

Secondi

Den andra varma tallriken, secondi piatti, är själva huvudrätten där kött, kyckling, fisk eller skaldjur ofta står i centrum.

Bambino

Bambino Mam är marknadsledande inom tröst och matning.

Viner

Vin är en alkoholdryck som görs på jäst saft från vindruvor.